fbpx

Om oss   |   Process   |   Få vår hjälp

Vad vi gör för dig som driver
en eller fler kliniker

Ständig kontakt med nya kunder är en nyckelfaktor inom företagande.

Automatisera din nya patientrekrytering.


Enkelt uttryckt:
vi hjälper dig, hjälpa fler människor

Vi hjälper privata kliniker inom tandvård att förhöja sina intäkter - genom att generera dig
fler nya patienter samt konsultationer till specialistbehandlingar.


Så du kan fortsätta lägga fokus på att ge dina patienter bästa möjliga service - medan vi automatiserar och förvärvar nya patienter på autopilot till dig månad efter månad.


Clinic Media hjälper privata tandläkarmottagningar att optimera sin digitala konvertering. Vi sparar din mottagning tid och pengar genom att förvalta din digitala närvaro. Vid samarbete gör vi dig till Det självklara valet för tandvård i ditt lokala upptagningsområde.


Pierre T. Björlin

Grundare

Pierre är en entreprenör, talare och digital tillväxtspecialist. Han har varit involverad i kundservice och marknadsföring större delen av sitt liv - inom främst friskvård och tandvård. Han fokuserar på att skapa oemotståndliga erbjudanden och sätta dem framför rätt publik.


”Rätt typ av digital marknadsföring handlar inte lika mycket om att driva sitt erbjudande till människor som det handlar om att positionera sig rätt.”  - Pierre

VI GER DIN KLINIK LÖNSAM TRAFIK ONLINE

FLER NYA IDEALA PATIENTER MÅNAD EFTER MÅNAD

Vi analyserar din klinik, hittar de områden som behöver förbättras och utvecklar en strategisk plan för att öka dina intäkter. Vårt digitala marknadsföringsteam visar dig hur mycket tillväxt vi kan skapa för dig, månad efter månad.

AVKASTNING PÅ DIN INVESTERING

Våra tjänster betalar för sig själva. Vi tar oss inte an ett projekt om vi inte är övertygade om att våra tjänster ger ett direkt värde till dina affärsmål. Det finns ingen gissning involverad i vårt arbete. Vi är ett team av datadrivna experter som brinner för att få din praktik överst på Google samt att öka dina intäkter.

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.


Copyright© 2020 - Clinic Media. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Terms of Service